Forside
Vordingborg Kommune
Forslag til byen
Foto og Video fra min by
Kontakt og Link

Nyt parkeringsregulativ

Den 1. juni 2009 trådte et nyt parkeringsregulativ gældende for hele Vordingborg Kommune i kraft.

 

Der er særlige regler I regulativet for fx Præstø  gældende for bl.a. Lastbiler.

Lastbiler er køretøjer der kommer kørende til kommunen, ofte lang vej fra. Men også turister m.f. Kommer til byen fra byer uden for Vordingborg, ingen af dem kender Parkeringsregulativet for Vordingborg.

Der er ikke noget at se nogen steder I kommunen, om dette parkeringsregulativ .

 

Forslag

Opsæt et skilt med nødvendige oplysninger I de 3 byer I kommunen hvor der gælder særlige regler og udlever så regulativet I turistinformationer og på tankstationer I Vordingborg Kommune

FAKTA

Parkeringsregulativ

Den 1. juni 2009 trådte et nyt parkeringsregulativ gældende for hele Vordingborg Kommune i kraft. Samtidig bortfaldt det hidtidig gældende regulativ for ’gammel Præstø kommune’

 

Regulativet, som er godkendt af teknikudvalget den 30. marts 2009, indeholder bestemmelser om standsning og parkering, som kommunen kan fastsætte iflg. Færdselslovens § 92 stk 1.

 

Regulativet gælder på kommunale veje og private fællesveje inden for tættere bebygget område i Vordingborg Kommune, som er afgrænset med tavle E55 (byzonetavle). Regulativet er endvidere gældende på alle kommunale vejarealer hvor der er skiltet med parkeringsrestriktioner.

 

 

Parkeringsregulativet kan hentes HER

Skiltet skal selvfølgelig tilrettes tektsmæssigt

Foto fra ture
Grundloven